Când va fi finalizat Aeroportul Brașov? Întrebări de la brașoveni pentru conducerea Consiliului Județean

Aeroportul va fi concesionat, dar când? De unde există garanția că cel care va concesiona dă efectiv drumul la transportul aerian de la Ghimbav? În concluzie, vom zbura, dar când?
Cum lucrările la Aeroportul Brașov au început în urmă cu 12 ani, proiectul rămâne în continuare o miză electorală pentru PNL, cei care au fost la conducerea Consiliului Județean Brașov în ultimii ani. Pentru că Transilvania365 a tot publicat articole pe subiectul acesta, mai mulți brașoveni au transmis redacției întrebări pentru conducerea Consiliului Județean Brașov.
– A fost respectat termenul de executie din contract pentru cele 9 obiective pentru care exista un contract cu firma Constructii Sibiu si anume :
-cladire energetica 
-remiza PSI
-posturi control acces
-gospodarie apa
-parcare auto
-drum de acces terminal dinspre DJ 103 C
-drumuri technologice interioare
-imprejmuiri si porti (imprejmuiri care au mai fost facute de doua ori…)
-retele interioare 
-platforma antisuflu.
-s-au aplicat penalizari de intirziere pentru nerealizarea acestor lucrari la termen sau termenul de executie din contract a fost prelungit ?
Precizăm că la intrarea în șantierul de la aeroport exista un panou prin care se spune ca lucrarile trebuiau finalizate in aceasta vară.
În ce privește concesionarea, un exemplu este un aeroport din Alanya-Turcia, fiind de aceeași mărime ca cel din Brașov. Acesta a fost finalizat în anul 2000, dar concesionarea a devenit efectivă în 2010, când aeroportul a devenit operațional. De unde există garanția că va fi găsită imediat o companie care să concesioneze? Se tot aruncă date privind momentul când aeroportul va fi funcțional, dar de unde atâta certitudine, pe ce se bazează liderii PNL din fruntea Consiliului Județean Brașov dacă nici măcar nu s-a găsit firma care să-l preia?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: