Când spitalele sunt în subordinea instituției unde esti șef și te lauzi pe Facebook că ai cumpărat 1500 de măști…din banii tăi

Liberalii nu pot să ajute cu ceva comunitatea fără să se laude, fără să pună o poză pe Facebook, pentru imagine, bineînțeles. Este și cazul președintelui Consiliului Județean Brașov, cel care se laudă că a achiziționat 1500 de măști pe care le va dona spitalelor din Brașov. Adică, unităților medicale care sunt în subordinea Consiliului Județean unde liberalul este șef. Oare nu el ar fi trebuit să aibă grijă ca spitalele din subordinea sa să aibă echipamente medicale, nu să primească acum donații de la diverse persoane sau societăți?

Pentru că instituția județeană în speță trebuie să aloce fondurile necesare spitalelor, nu să le lase să primească măști din donații, și ne referim strict la cele din administrarea Consiliului Județean, destule ca număr în Brașov. De asemenea, vorbim despre Consiliul Județean care, împreună cu Municipalitatea din Brașov, sunt acționari majoritari(84%) la Compania Apa, cea unde doar membrii din Consiliul de Administrației au încasat în jur de 3400 lei lunar, pentru câteva ședințe…Cum PNL are majoritate și la Consiliul Județean și la Consiliul Local, normal ar fi fost ca aceste indemnizații nesimțite să nu existe, sau să fie modice sau banii să fie dirijați către căminele de bătrâni sau spitale. Să nu uităm că reprezentantul Consiliului Județean din CA este și angajat al instituției și încasează un salariu frumușel, la fel ca și în străinătate. Ce a făcut președintele Consiliului Județean Brașov pentru ca această instituție să nu mai cheltuie sume uriașe cu indemnizația? Poate răspunde el!

Oare președintele CJ are idee câți brașoveni s-au implicat în aceste zile pentru a-și ajuta semenii fără pretenții, fără poze pe facebook?

Precizăm că președintele Consiliului Județean are un salariu de peste 18.000 de lei LUNAR, iar funcția este ocupată politic, nu pe bază de concurs/competență.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: