Când se vrea se poate! Primăria face reparații în zonele de belvedere și promenadă de lângă zidurile vechi ale cetății Brașovului

Cum este campanie electorală și cu prea multe nu au ieșit în evidență, cei din conducerea Primăriei Brașov și-au adus aminte că sub Tâmpa zac în paragină turnuri, bastioane, lăsate de colegii de la Consiliul Județean. Astfel, municipalitatea execută lucrări de reparații la zonele adiacente sistemului de fortificații, turnuri și ziduri ale Brașovului, în zonele de promenadă ale Brașovului. Să sperăm că nu găsim și pe acolo un panou cu numele primarului, așa cum obișuiește să facă, chiar dacă lucrările sunt din bani publici, iar el încasează salariu baban pentru orele petrecute la primărie.

”În prezent, se lucrează pe platforma de belvedere de pe zidul de apărare al cetății, în zona complexului Agrement, de sub Tâmpa. Cu toate că s-au făcut deja o serie de reparații – de exemplu, lemnăria de la scările de acces și de pe platforma de belvedere de la Turnul alb a fost înlocuită în totalitate încă din luna martie – se pare că nu toți înțeleg rolul acestor amenajări și simt nevoia să lase o urmă a trecerii lor, pe principiul că numele unora trebuie sa fie pe toate… gardurile, balustradele panourile sau pereții”, spun de această dată adevărul reprezentanții Primăriei Brașov, cei care și-au trecut numele pe ”PANOURI” pentru a ști lumea că au făcut și ei ceva pentru oraș…bineînțeles, cu banii brașovenilor, doar nu au făcut cu banii lor. Un astfel de obiectiv măreț unde primarul George Scripcaru a vrut neapărat să-și lase NUMELE pe un panou este parcul de lângă lacul Noua.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: