Când se va vorbi la Compania Apa și despre eficientizare?

Creșterea prețului la apă și canalizare a produs indignare și nemulțumire în rândul brașovenilor, mai ales în rândul utilizatorilor de pe rețelele de socializare. Locuitorii orașului vor eficiență și indemnizații mai mici pentru membrii din CA.

”O stire de ieri ne spunea ca cei de la Compania Apa Brasov vor creste pretul metrului cub de apa pana la 7.31 lei pe metru cub, din cauza cresterii inflatiei si a creditului pe care-l au in derulare.
Toate bune si frumoase dar nu au vorbit deloc de eficientizare. Nu au vorbit nimic despre salariile managerilor de peste 20.000 de lei NET pe luna, de indemnizatiile membrilor in Consiliul de Administratie de peste 1000 de euro lunar, de nefinalizarea investitiilor pentru care au luat creditul si faptul ca sunt inca cartiere ale Municipiului Brasov fara apa curenta si canalizare, nu au vorbit nimic despre increngatura de angajari in familie din cadrul institutiei. In fine, nu au zis nimic nici despre bonusurile pe care le iau.
Actionarii Companiei Apa sunt:
Consiliul Judetean Brasov 42%
Municipiul Brasov 42%
Alte orase si comune cu cateva procente fiecare” , a comentat pe pagina sa de facebook, analistul financiar Cătălin Leonte.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: