Când ”penalii” USR sunt mai buni decât ”penalii” PNL sau PSD. Cum a ”albit-o” Coliban pe consiliera sa condamnată

Ce nu a înțeles primarul Coliban: o hotărâre CEDO nu anuleaza o pedeapsă cu închisoarea pronunțată de o instanță națională! Condamnarea la închisoare rămâne condamnare, chiar daca este cu suspendare.

Inițiativa ”fără penali în funcții publice” este valabilă pentru orice partid, dar nu și pentru USR Brașov. Deși o parte dintre consilierii locali și județeni ai acestui partid, dar și primarul, se pozau și făceau live-uri cu pașii făcuți în strângerea de semnături pentru campania ”fără penali în funcții publice”, după ce au ajuns la putere, lucrurile s-au schimbat în totalitate. Atunci, cei care susțineau ”penalii” erau alintați la proteste ”șobolani”, ”gunoaie”, etc. Este și cazul actualului subprefect Codruț Bucur. Acum, când colegul său de partid a ”promovat” o consilieră condamnată penal, subprefectul se face că plouă, că nu vede. Cu alte cuvinte, penalii de la USR sunt mai buni decât cei de la PSD sau PNL.

Astfel, ”penalii” aduși acum pe funcții la Primăria Brașov pe ”ușa din spate” nu mai sunt la fel de nocivi ca ”penalii” din PNL sau PSD, persoanele cărora Coliban și gașca din USR le solicitau demisia în urmă cu câteva luni, tocmai pentru că erau condamnate penal, culmea, unii pentru consum de alcool, nicidecum pentru ”combinații administrative”.

Mai mult decât atât, primarul Allen Coliban o și apără pe angajată de parcă nici nu ar fi fost condamnată, invocând niște scuze ridicole care nu au nicio legătură cu justiția din România. Useristul, care, la rândul său, a început cu minciuni mandatul la Primăria Brașov, nu știe nici acum că un condamnat penal tot penal rămâne, indiferent din ce partid face parte. Nici măcar scuza cu CEDO nu este plauzibilă având în vedere că nu are nicio valoare pentru instanțele judecătorești din România, mai ales că încă nu este nimic finalizat.

Primarul Allen Coliban nu înțelege că subordonata sa din Primăria Brașov a fost condamnată penal, iar live-urile și postările sale pe subiect sunt egale cu zero, condamnarea este aceeași, indiferent de părerea lui sau a altor useriști disperați că presa a aflat acest lucru.

Reamintim că Adriana Miron, adusă de primarul Allen Coliban la Primăria Brașov, a fost condamnată de instanță cu suspendare pentru fals intelectual în formă continuată. Facem precizarea ca exista si reabilitare, nu inseamna ca femeia nu mai are voie sa lucreze intr-o institutie publica. Aici este vorba strict de principiile USR, membrii de aici folosind dubla masura.

Ciudat este că USR Brașov nu are nicio reacție, deși condamnarea este clară și contravine la tot ce au ”turuit” membrii partidului în campania electorală. Toate promisiunile pe această temă făcute brașovenilor s-au dus pe apa Sâmbetei.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: