Canalizare funcțională în Cartierul Stupini din luna noiembrie

Marți, 3 august 2021, a avut loc o dezbatere publică pe Zoom, organizată de Primăria Municipiului Brașov. Compania Apa Brașov a participat și a fost reprezentată de Doru Șopterean, Director Programe Externe și Dan Ganea, Șef al Serviciului Tehnic, Producție și Investiții.
„Timp de 2 ore, colegii noștri au explicat locuitorilor din Stupini că, prin intermediul lucrărilor din fonduri europene, mai exact a Contractului nr. 8 în desfășurare, canalizarea va fi funcțională pentru 35% din ei, până la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an. Aceasta este Etapa I a unui plan mai mare, conceput de Compania Apa.
Etapa a II-a va începe în 2022 și va presupune accesarea de alte fonduri europene, prin intermediul Programului Operațional de Infrastructură Mare. Astfel, până în 2024, cea mai mare parte a cartierului va avea canalizare perfect funcțională.
Există, însă și o treia categorie de persoane pentru care se va realiza un proiect separat în viitorul apropiat. Menționăm că pentru casele care urmează să se construiască în perioada 2022 – 2027, accesul la canalizare nu va fi asigurat, deoarece nu pot fi cuprinse în proiect.
Dezbaterea a presupus informare, comunicare și prezentarea strategiei Companiei Apa pentru cetățeni.
Mulțumim Primăriei pentru inițiativă și cetățenilor interesați care au fost prezenți!”, a menționat Compania APA Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: