Campionatul National de Viteza in Coasta atrage o serie de restrictii in trafic in acest week-end

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov instituie sâmbătă, 14 octombrie și duminică, 15 octombrie, o serie de restricții de trafic

Le recomandăm participanților la trafic să fie atenți și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri

 

În perioada 14 – 15 octombrie a.c., pe raza municipiului Brașov, traseul str. Șirul Livezii – str. Calea Poienii – str. Stejerișului – Poiana Brașov  se va desfășura ”Trofeul Memorial Eugen Ionescu Cristea” etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă din Campionatul de Raliuri al României.  Pentru buna desfășurare a acestui eveniment polițiștii rutieri vor institui o serie de măsuri de siguranță, de restricționare a circulației, astfel:

  1. SAMBATA – 14.10.2017: Circulația se va închide total, pe ruta Brasov – Poiana Brasov, intre orele 08.30 – 13.00, respectiv 14.00 – 18.30.
  2. DUMINICA – 15.10.2017: Circulația se va închide total, pe ruta Brasov – Poiana Brasov, intre orele 08.30 – 12.00, respectiv 13.00 – 18.30.

 

Recomandarea polițiștilor brașoveni adresată tuturor participanților la trafic dar și la eveniment este să dăm dovadă de respect în trafic, de fairplay, de răbdare, să respectăm traseul de deplasare al concurenților, să îi încurajăm de pe margine dar cu respectarea recomandărilor adresate fie de către polițiști, jandarmi, polițiști locali sau voluntari. Acolo unde sunt echipaje de poliție, respectați indicațiile acestora, sunt instituite pentru siguranța tuturor!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: