Campioanele de la Corona au inaugurat noua sală de sport de la Baza Metrom

Campioanele de la Corona au inaugurat noua sală de sport multifuncțională de la Baza Sportivă Metrom. Acest obiectiv face parte din programul municipalității de dezvoltare a sportului de performanță în Brașov, proiectul fiind demarat în anul 2019. Sala este omologabilă pentru mai multe discipline sportive, inclusiv la nivel de seniori (handbal, baschet, volei etc).

Sala dispune de o suprafață de joc multisport, 3 gradene cu 138 de locuri pentru public și 51 de locuri pentru oficiali și sportivi. La parter au fost amenajate 4 vestiare pentru sportivi (inclusiv băi, toalete), 4 vestiare pentru antrenori, 1 vestiar pentru arbitri, un birou pentru oficiali, un foaier cu cafenea, o sală de ședințe, un depozit pentru materiale sportive, 1 vestiar pentru personal, 2 grupuri sanitare pentru public, un garaj, și va fi montată centrala termică. La etaj, vor fi amenajate sala de mese și spațiile anexe, 2 grupuri sanitare pentru public, 4 birouri și o magazie.

Valoarea investiției a fost de 8.105.465,12 lei (inclusiv TVA).

“Primul antrenament în sala de la Metrom a fost făcut de echipa CSM Corona, proaspăt campioană a României la handbal junioare 1, formația pregătită de Mihaela Ciobotaru fiind la al 3-lea titlu național, după cele câștigate la junioare 3 și 2. Împreună cu primarul Allen Coliban le-am felicitat pe fete pentru performanța pe care au realizat-o.”, a scris pe facebook Sebastian Rusu, viceprimarul Municipiului Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: