Campanie de sterilizare și microcipare gratuită a câinilor cu proprietari în județul Brașov

Asociația Direcția pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor, va demara o amplă campanie de sterilizare și microcipare gratuită a câinilor cu proprietari, începând cu data de 05.04.2021 pe raza localităților Codlea, Săcele, Făgăraș, Cristian, Crizbav, Hărman, Hălchiu, Râșnov, Predeal, Prejmer, Ghimbav, Bran, Sânpetru și Feldioara. Campania se va desfășura pe tot cuprinsul anului 2021, pentru a putea cuprinde un număr cât mai mare de persoane interesate.

Înscrierile se pot face la sediile primăriilor pe registrele speciale puse la dispoziție de către Asociație, telefonic la numerele de contact ale primăriilor sau online la adresa de mail dpmpa_bv@yahoo.com.

Doritorii vor trebui să menționeze numele , localitatea, numărul de telefon ptr. contact și dacă dețin un cățel femelă sau mascul. Persoanele interesate vor fi contactate telefonic ptr. detalii privind modul de desfășurare a operațiunilor.

Mulțumim anticipat domnilor primari și viceprimari pentru sprijinul acordat în mediatizarea acestei campanii la nivelul localităților pe care le conduc!!

 

ESTE OBLIGAȚIA TA LEGALĂ SĂ ÎȚI STERILIZEZI ȘI SĂ MICROCIPEZI ANIMALUL DE COMPANIE!!

                          NOI TE AJUTĂM GRATUIT

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: