Campanie de colectare rechizite in Parcul Titulescu pentru 3000 de copii defavorizati

AFAFCI Brașov (Asociația Femeilor de Afaceri și a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi) organizează o acțiune umanitară inițiată de Asociația Comunitară Centrul Educațional Sofia (A.C.C.E.S.) în Campania „Vreau să fiu OM mare!” pentru colectarea de rechizite școlare în beneficiul a 3.000 de copii școlari din zonele defavorizate ale județului.

În acest sens, sâmbătă, 23 septembrie (dacă vremea va permite) și duminică, 24 septembrie, între orele 11.00 – 16.00, AFAFCI Brașov organizează acțiunea de colectare rechizite pe pietonalul Parcului Nicolae Titulescu din Brașov, unde va amplasa un cort AFAFCI la care cetățenii vor putea aduce donațiile constând din obiecte necesare școlarilor în actul educațional, precum ghiozdane, caiete, creioane, pixuri, acuarele etc.

„Vreau să fiu un OM mare!” – este o campanie de colectare a rechizitelor pentru copii din comunități marginalizate. Educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea, spunea Nelson Mandela. Iar lumea celor peste 3.000 de copii din comunitățile marginalizate din Codlea și Gârcini, are nevoie de o schimbare!

1.700 de copii din cartierul Mălin, Codlea și 1.532 de copii din Gârcini, Săcele se confruntă zi de zi cu probleme care le îngreunează accesul la educație. Sărăcia, condițiile improprii de locuit și implicit de învățat, părinți fără pregătire, sunt o parte din factorii care afectează continuitatea eficientă a procesului educațional.

În acest context, A.C.C.E.S. a lansat campania „Vreau să fiu un om mare!” prin intermediul căreia se dorește sprijinirea educației copiilor, oferind rechizitele necesare școlarizării.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: