Câju se ia de conducerea județelui Brașov

Dacă atunci când jurnaliștii pun întrebări despre starea spitalelor nu primesc răspuns ori îl primesc cu mare întârziere, astăzi, după un comunicat al președintelui Consiliului de Administrație al Spitalului „Dr. Aurel Tulbure” , Prefectura a reacționat imediat, deși atacul a fost îndreptat către ”administrația județeană”. Probabil că prefectul încă nu a aflat cine face parte din administrația județeană…

”Ieri a aparut acest Ordin de Ministru unde, cu stupoare, ne-am găsit pe această listă ca spital suport COVID-19. Opinia medicilor, autorităților centrale a fost și este că virusul trebuie izolat și nu diseminat. Nu înțelegem de ce acest virus trebuie importat de la Brașov la Făgăraș, la 75 de kilometri. De aceea, cerem Ministrului Sănătății să revină asupra acestei decizii.

Solicităm premierului să oprească aceste persoane din conducerea județeană care au luat această decizie și au indus în eroare pe Ministrul Sănătății, să oprească această incompetență și iresponsabilitate. Până atunci noi nu vom primi niciun pacient transferat de la un spital din Brașov care este infectat cu acest virus”, a declarat Mariana Câju. Precizăm ca la Brașov conducerea județeană este asigurată de Adrian Veștea, secondat de vicepreședinți.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: