Burse pentru elevi

SDEE Transilvania Sud, parte a Gupului Electrica, continuă și anul acesta parteneriatul inițiat în 2019 cu Colegiul Tehnic „Mircea Cristea” din Brașov și Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, pentru susținerea învățământului în sistem dual.
În cadrul parteneriatului, SDEE Transilvania Sud asigură fiecărui elev al claselor profesionale pe care le susține o bursă lunară în valoare de 500 lei, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăuga un premiu de stimulare a performanței de 200 de lei/lună. Elevii vor beneficia de condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Sud, precum și de echipament de lucru și de protecție. În plus, li se va asigura o masă pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Sud, sau în altă companie din Grupul Electrica.
Din dorința de a susține cât mai mulți elevi în parcursul lor spre profesia de electrician, anul acesta SDEE Transilvania Sud a extins parteneriatul cu Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, prin crearea unei noi clase, cu 28 de locuri, cu specializarea Electrician Exploatare Centrale, Stații și Rețele Electrice. Elevii de aici se vor bucura de aceeași susținere pentru a se dezvolta profesional în cele mai bune condiții.

 

Serviciul Relații Publice, Comunicare SDEE Transilvania Sud, 23.09.2020
________________________________________________________________________________
Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud (SDEE Transilvania Sud), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona centrală și de Sud a Transilvaniei. Compania își desfășoară activitatea în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, având o arie de operare de aproximativ 34.100 kilometri pătrați.
Cu o tradiție de 120 de ani, SDEE Transilvania Sud oferă servicii pentru aproximativ 1.2 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 53.000 kilometri și a unei echipe de 2.000 de angajați.
________________________________________________________________________________

Mai multe informații despre SDEE Transilvania Sud pot fi găsite pe platforma www.distributie-energie.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: