„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, pe 20 octombrie la Casa Armatei

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” în data de 20 octombrie 2017, cu începere de la ora 09:00, la sediul Casei Armatei, Str.Muresenilor, Nr.29.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2017, care înca nu și-au găsit un loc de muncă au sansa de a intra pe piata muncii brasovene, in cadrul bursei locurilor de munca  destinată lor.          

Bursa locurilor de muncă petru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung.

Pe aceasta cale informam agenţii economici că participarea la bursa locurilor de munca este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. (Liliana Dragomir,  Director Executiv AJOFM Brașov).

Agenţii economici interesaţi să participe la bursă, sunt rugați să ne contacteze din timp, prin transmiterea ofertei de locuri de muncă vacante, la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresele de e-mail : maria.micu@bv.anofm.ro,  sau ajofm@bv.anofm.ro, în care să menționeze  opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: