Bugetul județului Brașov votat printre zâmbete largi și ironii ieftine (VIDEO)

Clovnareala ieftina la sedinta Consiliului Judetean Brasov. Astazi, alesii judeteni au votat bugetul pentru 2018. Cum era de asteptat, nu au lipsit nici contrele si ironiile intre alesi. Desi a fost vorba despre bugetul judetului, presedintele Consiliului Judetean a considerat ca ironiile si zambetul larg pana la urechi este mai potrivit decat o discutie constructiva, asa cum era firesc. Desi nu a vrut decat sa-si spuna punctul de vedere cu privire la bugetul pe 2018, avand in vedere ca este lider de grup, consilierul judetean Radu Mitric a fost ironizat, luat peste picior.

Eu sper sa nu fie afectat bugetul in ce priveste infrastructura judetului, doar pentru ca doriti sa faceti singur acest aeroport. Poate ca ar fi nevoie de o mai buna comunicare cu Primaria Brasov pe aceasta tema. Sa nu uitam ca liberalii ne-au promis din anul 2000 aeroportul si suntem in anul 2018 si nu s-a realizat”, a punctat Radu Mitric.

Imediat a venit si replica presedintelui Adrian Vestea, care nu intelege ca alesii judetului participa la sedinte si au voie sa-si spuna punctul de vedere. De altfel, de asta se si afla in sala. In orice oras si tara normala interventia pe subiect este fireasca, mai ales cand este vorba despre buget, lucru pe care nu l-a inteles si liderul liberalilor brasoveni.

Mai sunt oameni carora le fac altii temele pe la partid. Pentru cei care au facut administratie, noi ne supunem legislatiei in vigoare. Procedurile de achizitii sunt obligatorii, noi am dat drumul, chiar daca Guvernul Romaniei nu ne-a dat niciun ban. Este un proiect al Consiliului Judetean. Iar despre relatia mea cu domnul primar Scripcaru, pot spune ca ma inteleg foarte bine. Este o relatie buna”, a declarat Adrian Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov.

Nu au lipsit nici laudele la adresa presedintelui cu privire la aeroport, desi, pana in prezent nu a realizat nimic, iar proiectul nu a fost inceput de el, ci de fostul presedinte Aristotel Cancescu. Satul sa ii auda pe liberali laudandu-se singuri, ecologistul Ionel Spinean a intervenit si i-a temperat pe laudaci.

Este o initiativa mai veche, nu este a domnului Adrian Vestea. Am inceput impreuna si o vom duce la capat. V-ati asumat realizarea acestui aeroport. Noi vom fi pentru tot ce tine de aeroport, speram sa fie realizat asa cum s-a spus, in 2020”, i-a intepat Ionel Spinean pe liberalii care se incordau mai mult decat le permiteau muschii.

Cat despre relatia lui Adrian Vestea cu primarul George Scripcaru, mai toata lumea stie cat de bine se inteleg…Se inteleg atat de bine incat desi este presedinte la Organizatia Judeteana a PNL, Adrian Vestea nu are control, puterea fiind impartita intre municipiu si judet. Practic, judetul este controlat de Adrian Vestea, iar municipiul de George Scripcaru. De altfel, acesta este si motivul pentru care presedintele nu are curaj sa faca curatenie in propriul partid, avand in vedere ca organizatia este plina de consilieri certati cu legea, unii condamnati, altii cercetati penal.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: