Bucurie la Centrul de Îngrijire de Zi „Astra” Brașov. Studenții de la Academia Forțelor Aeriene Brașov au cântat colinde și le-au oferit copiilor cadouri (VIDEO, FOTO)

Zi deosebită pentru copiii aflați la Centrul de Îngrijire de Zi ”Astra” Brașov. Studenții de la Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” Brașov au cântat colinde și le-au oferit copiilor cadouri. De asemenea, la rândul lor cei mici le-au pregătit celor prezenți o supriză. La eveniment a fost prezent și viceprimarul Costel Mihai.

Noi avem o bună colaborare cu această instituție de învățământ, mai exact cu Academia Forțelor Aeriene. Vin de fiecare dată la acest centru cu bucurie pentru că este proiectul de care sunt legat. Este primul meu proiect realizat la primul mandat de consilier local. În strategia noastră a Municipiului Brașov avem prins să dechidem un nou centru de zi în parteneriat cu UNICEF România. Vom finanța acest centru prin fonduri norvegiene, avem proiectul depus, este deja preaprobat”, a spus Costel Mihai, viceprimarul Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: