Brașovul se îmbogățește cu un nou showroom dedicat amenajărilor interioare

Pandemia nu încetează să ne surprindă. De fapt nu atât pandemia cât ideile ce le vin oamenilor în perioade dificile.

Anca Șiofletea a avut un vis și anume să devină designer vestimentar. Viața este însă mereu surprinzătoare și vine cu alternative. Așa s-a născut MegaDesign care are o oarecare legătura cu design-ul vestimentar numai că îmbracă pe… interior. Case, nu oameni. Pentru ca o casă să se poată transforma în căminul mult visat, este nevoie de mici “artificii” pe care niște oameni pricepuți ni le pot oferi.

De luni, 16 august, îi puteți găsi pe acești oameni în showroom-ul MegaDesign din strada Ecologiștilor la numărul 41. Întrebați de Anca, Oana sau Andrei și cu siguranță ferestrele voastre se vor transforma cu ajutorul perdelelor și draperiilor în niște surse de liniște și bucurie. În showroom o să găsiți cu siguranță o gamă impresionantă de elemente la acest capitol. Și nu doar pentru ferestre. Poate și un perete fără viață ar putea deveni… magic!

La MegaDesign puteți găsi câțiva prieteni cu idei frumoase care vor să vă ajute, așa cum spuneam mai sus, să vă transformați casa în locul pe care l-ați visat mereu. Visul rămâne mereu primul pas.

Dacă îți faci curaj și mergi mai departe, doar lucruri bune se pot întâmpla. Asta o știm de la Anca și sigur o veți afla și voi.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: