Brasovul s-a umplut de saloane de masaj. Relaxare sau prostitutie mascata ?

Din ce in ce mai multe anunturi din cadrul ziarelor si a site-urilor de specialitate din Brasov suna cam asa: “Domnisoara discreta, ofer masaj de relaxare si erotic intr-un cadru intim si discret. Va asteptam cu drag” sau ” Oferim masaj erotic: 130 lei o domnisoara/250 lei doua domnisoare! Ne deplasam la hoteluri si pensiuni”. Un alt anunt suna in felul urmator: “Salonul este situat intr-o locatie sigura, centrala si discreta din inima Brasovului, aproape de cele mai bune restaurante, hoteluri, locatii ,si de centrul istoric al orasului. La Salonul nostru am creat o atmosfera placuta si relaxanta unde accentul este pus pe rafinament, lux, frumusete si servicii exceptionale. Puteti petrece cateva ore placute aici, in compania unor femei frumoase din echipa noastra de maseuze cu inalta calificare. Va asteptam in Brasov si in judetul Brasov .Venim si la hotelul sau pensiunea dumneavoastra la cerere”.

Dupa cum scrie si in anunturi, pretul pentru o ora de placere difera in functie de mai multi factori. Intervin serviciile prestate, locatia, dar si numarul de fete, cu precizarea ca toate serviciile includ …finalizare,  dupa cum explica o domnisoara dintr-un salon.

Insa, se pare ca nu in toate saloanele se folosesc aceleasi tehnici, unele fete fiind mult mai atente cu clientii lor, acestia beneficiind de o partida de sex adevarata, bineinteles, contracost, nimic nu e gratis in ziua de azi.

La prima vedere activitatea din aceste saloane este undeva la limita legii, insa, daca s-ar aprofunda subiectul, cu siguranta ca s-ar descoperi lucruri care trec in partea cealalta a legii, in zona prostitutiei.

De altfel, prostitutia nu mai este o noutate in judet, ziarele fiind pline de anunturi cu fete care se vand pe sume cuprinse intre 70 si 500 lei. Pe langa aceste escorte, fetele din saloanele de masaj par chiar cuminti.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: