Brașovul, pe mâna lui Orban la alegerile PNL. Nu există tabăra Cîțu

Liberalii din Brașov merg pe mâna lui Ludovic Orban la alegerile interne din PNL. Atât președintele Adrian Veștea, cât și viceprimarul Sebastian Rusu (președintele Organizației Municipale Brașov), îl susțin pe Ludovic Orban la alegerile care vor avea loc la sfârșitul săptămânii.

Dacă în alte județe membrii și-au împărțit ”simpatia” între Orban și Cîțu, la Brașov lucrurile au fost destul de clare și s-a mers pe o singură mână.

Chiar dacă au existat discuții prin partidele de buzunar din Brașov cum că Sebastian Rusu ar merge pe mâna lui Cîțu, informația este total eronată, mai ales dacă ar fi analizat in detaliu liberalul Rusu. Acesta nu este omul care să trădeze, plus că nici nu există logică. Ce să facă un viceprimar singur într-o organizație cunoscută ca fiind loială președintelui Adrian Veștea?

Într-o altă ordine de idei, că este bine sau rău că liberalii îl susțin pe Orban, brașovenii vor afla după congres, atunci când lucrurile vor fi tranșate la nivel de București. Dacă iese Ludovic Orban, județul ar putea obține mai mult pe plan local de la nivel central, cel puțin cât mai sunt la putere. În caz că iese Florin Cîțu, planurile brașovenilor se cam încurcă, iar viitorul nu va suna prea bine pentru Organizația din județ.

One thought on “Brașovul, pe mâna lui Orban la alegerile PNL. Nu există tabăra Cîțu

  • 22 septembrie 2021 la 9:57
    Permalink

    De data asta celebra echipa PNL de la Brasov in frunte cu domnul AI Vestea se poate considera de pe acum in tabara pierzatoare !!! 😃😃😃

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: