Brașovul ar putea achiziționa platforme anti-urs pentru depozitarea deșeurilor menajere

Prefectul Mihai Cătălin Văsii a avut astăzi, la sediul Instituției Prefectului, o întâlnire cu primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, și cu Mihai Fedorca, cercetător la Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea”.

S-a discutat despre posibilitatea de implementare a unor noi măsuri de gestionare a situațiilor provocate de urșii periculoși în municipiul Brașov, respectiv achiziționarea și amplasarea de platforme anti-urs pentru depozitarea deșeurilor menajere, precum și de collare cu ajutorul cărora urșii periculoși să fie monitorizați și să se scurteze timpii de intervenție în cazul conflictelor om-urs.

Reprezentantul Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură a prezentat variante de collare, cu tot ceea ce implică montarea unor asemenea echipamente exemplarelor de urs, precum și un model de platformă anti-urs pentru deșeuri, urmând să se transmită informații detaliate la Primăria municipiului Brașov, pentru a se putea efectua o analiză în termeni de cost/eficiență și a se lua o decizie.

One thought on “Brașovul ar putea achiziționa platforme anti-urs pentru depozitarea deșeurilor menajere

  • 23 iunie 2021 la 12:38
    Permalink

    CU CIT SE INTIRZIE DAREA IN FUNCTIUNE A AEROPORTULUI BRASOV , JUDEJUL NOSTRU VA PIERDE INZECIT DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC.; ASA CA CEI RESPONSABILI AR TREBUII SA ACCELEREZE LA MAXIM ACEASTA DARE IN FUNCTIUNE A AEROPORTULUI, CARE VA REPREZENTA SI O ADEVARATA MINDRIE PENTRU TOTI BRASOVENII. STIMATI RESPONSABILI AI ACESTEI PROBLEME CU TOATE MOTOARELE TURATE LA MAXIM !!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: