Brașovul a rămas în urma marilor orașe din țară la capitolul colectare selectivă (FOTO)

Ne gândim la SF-uri cu tramvaie, dar nu avem nici măcar colectare selectivă în Brașov…

Brașovul este repetent la capitolul colectare selectivă. Dacă în alte orașe mari din țară, s-au achiziționat pubele de câțiva ani buni, la Brașov sunt doar câteva locuri prin oraș unde poți depozita selectiv, în rest, sunt amplasate câteva clopote pentru plastic și, cam atât…Nici măcar în zona centrală nu există pubele unde să poți arunca sticle, metal sau plastic. Până și orașele mici din județ, gen Codlea, au reușit să implementeze astfel de platforme cu pubele selective, doar la Brașov nimeni nu a fost interesat, deși politicienii din fruntea administrației locale s-au lăudat cu orașul ca fiind unul de nivel european. La Cluj sau Iași, colectarea selectivă a ajuns deja la un alt nivel. Din păcate, noul primar Allen Coliban pare să aibă alte priorități, nu și colectarea selectivă. A organizat o serie de dezbateri publice, dar care nu sunt la fel de importante. Poate că este timpul ca și primarul vlogger să mai lase facebook-ul și să se aplece asupra problemelor reale din Municipiul Brașov.

 

(FOTO-colectare selectivă la Iași)

One thought on “Brașovul a rămas în urma marilor orașe din țară la capitolul colectare selectivă (FOTO)

  • 2 februarie 2021 la 12:01
    Permalink

    Brasovul a ramas in urma cam la toate capitolele fata de orasele care conteaza in Romania,adica Cluj,Timisoara si Iasi : fara un spital modern,fara sala polivalenta,fara o biblioteca civilizata,fara stadion modern ( in schimb cu unul de 30.000 de locuri demolat in graba si peste noapte) ,fara un spatiu multifunctional pentru diverse manifestari culturale (expozitii,concerte) ,fara conexiune la autostrazi ; in schimb ne laudam cu cele mai multe carciumi pe metru patrat in centrul vechi si tot spunem ca ar fi cel mai frumos oras din Romania ; cam asa arata autoamagirea !!!
    In curand vom avea insa al treilea aeroport ca marime din Romania pe care,pentru inceput vor ateriza si decola vreo 5 avioane pe saptamina !

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: