Brașovenii sunt nemulțumiți de programul ”Trusou pentru nou-născut”. Vor creșe și grădinițe

Primarul George Scripcaru a mers la Maternitatea Brașov unde a împărțit produse pentru bebeluși, în cadrul programului ”Trusou pentru nou-născut”, proiect tras la indigo după cel implementat la București de primarul Gabriela Firea la București. Imediat, Primăria Brașov a și postat fotografii pe pagina de facebook a instituției. Numai că, brașovenii nu prea au gustat ”laudele” primarului, drept dovadă sunt și comentariile lăsate de aceștia.

”Este o idee…dar…facem copii si nu avem crese (trebuie sa faci cerere de cand se naste copilul.. si nici asa nu prinzi locuri) sau gradinite unde sa ii ducem.. si ce ne facem? Clase cu 25-20 de copii mici? In ce conditii credeti ca vor creste acesti copii? Poate ar trebui sa se mai investesca si acolo.. nu mai punem toate scolile unde se invata dupa-amiaza.. ce randament credeti ca au acei copii”, scrie un brașovean. 

”Dacă vreți să creşteți natalitatea nu mai bine oferiți chestii înainte de concepție sau pe parcursul sarcinii, nu după”, spune altcineva.

”Domnule Scripcaru , aveti apucaturile lui Dragnea . Incetati cu aberatiile ca lucrusoarele alea costa 1500 de lei , nu costa nici macar 500 de lei . Sa va fie rusine ca va bucurati pana si pe urma unor copii abia nascuti . Fiul meu are 2ani si 5 lunisi nici macar locuri la gradinita nu gasesc. Alocatie nu primesc deoarece nu mai sunt cu tatal copilului care l a recunoscut . Aveti niste legi de tot rahatul , va bateti joc de tot ce va iese in cale , de la oameni pana la natura . RUSINE !” , scrie alta persoană.

Mai multe comentarii pe pagina Primăriei Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: