Brașovenii sunt invitați să participe la „Marșul Bicicliștilor”

Asociația Tot Mai Verde din Brașov, invită comunitatea brașoveană, să participe la evenimentul ‘Marșul Bicicliștilor’ (Masa Critică), care va avea loc în data de 30.07.2021, în Brașov.

Acesta este un eveniment cu un scop ecologist, care are rolul de a promova bicicleta ca mijloc de transport ecologic, economic, sănătos şi de multe ori mai rapid prin oraş dar și de a atrage atenția autorităților asupra necesității dezvoltării unei infrastructuri bine puse la punct pentru circulația bicicliștilor.

La eveniment  se estimeză un număr de aproximativ 150 de persoane de toate vârstele. Acțiunea constă într-o plimbare pe biciclete, cu plecare de lângă Primăria Brașov (la Lupoaică), str.  blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie. Traseul are 13 km și poate fi parcurs fără a cauza blocaje majore în trafic.

Program:
17:30 – 18:00  întâlnire la Primăria Brașov (la Lupoaică)
18:00 pornire traseu: Primaria Brașov (la Lupoaica), str. blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.

Pe toată lungimea traseului se vor respecta prevederile OUG nr. 195/2002.

Detalii despre Asociația Tot Mai Verde Brașov:

Asociația Tot Mai Verde Brașov este o organizație non-guvernamentală, înființată în aprilie 2017, având ca misiune crearea unui mediu mai curat și sănătos pentru comunitate, precum și promovarea importanței cărții în viața omului modern.

Prin activitățile derulate contribuim la educarea și responsabilizarea cetățenilor în ceea ce privește protecția mediului și utilizarea sustenabilă a resurselor limitate.

 

2 comentarii la „Brașovenii sunt invitați să participe la „Marșul Bicicliștilor”

 • 31 iulie 2021 la 13:57
  Permalink

  Un eveniment foarte frumos, multumesc pentru informatie!

  Răspunde
  • 2 august 2021 la 12:13
   Permalink

   Politiile din oraș sa dea amenzi biciclistelor și bicicliștilor peste 14 ani, cu tupeu jegos care circula pe trotuare saupe sens contrar și mai lăsați-ne cu vrăjeală voastră stricata cu “educația, responsabilizarea, prioritizarea” ca n-ați inventat voi mersul pe bicicleta,
   Politia sa dea amenzi și “bicicliștilor politici” provocatori, instigatori, aburitori, care circula pe trotuare asa cum dau amenzi șoferilor.
   Da copii pe trotuar pana la 14 ani, părinții pe carosabil – nu impuneți voi “legile voastre”

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: