Brașovenii se plâng de lipsa automatelor pentru biletele RATBV. Ori nu sunt, ori sunt stricate

Pagina de facebook a primarului Allen Coliban s-a umplut de comentariile brașovenilor care sunt nemulțumiți de lipsa automatelor pentru bilete RATBV , dar și de faptul că multe dintre cele existente sunt defecte.

O parte din locuitorii orasului se plâng că automatele sunt puține, iar multe dintre ele nu funcționează. Astfel, oamenii se văd nevoiți să meargă stații întregi pe jos ca să dea peste un automat de unde pot să-și achiziționeze bilete pentru mijloacele de transport. Normal ar fi ca brașovenii să fie încurajați să folosească autobuzul, nu să fie alungați spre alte mijloace.

Povestea e mai veche, dar s-a ocupat cineva de acest lucru? Nu! De exemplu, sunt și zone centrale unde nu exista automate, deci la periferie, nicio șansă. Din păcate, deși sunt câțiva membri în Consiliul de Administrație al societății și oameni în conducere care papă sume frumușele de bani lună de lună, deciziile bune pentru regie întârzie să apară. Poate că este timpul ca membrii CA și directorii să mai arunce un ochi și prin oraș, nu doar să stea în birouri și să aștepte să încaseze indemnizațiile sau salariile. Ce face Consiliul Local, ce face primarul Allen Coliban în acest sens? Nimic!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: