Brașovenii s-au luat de primarul Coliban pe tema PENSIILOR SPECIALE. Ce i-au reproșat (FOTO)

Primarul Allen Coliban a vrut să dea bine la electorat și a postat pe facebook punctul său de vedere cu privire la PENSIILE SPECIALE.

”NU sunt de acord cu pensiile speciale pentru aleșii locali! Am anunțat public, încă de dinainte să am onoarea de a fi ales Primar al Brașovului, că voi renunța la o eventuală pensie specială. De altfel, toți colegii noștri din USR PLUS și-au respectat promisiunea și au demisionat din Parlament fix pentru a nu beneficia de pensie specială. Un gest fără precedent în politica românească”, spune Coliban pe facebook.

Numai că, brașovenii nu prea au ”înghițit” cuvintele mieroase ale primarului și i-au răspuns prin comentarii pe măsură. Vezi mai jos comentariile!

Ți-ai pus semnătura alături de oameni de vază, creme de la creme, precum Chirica la Iași sau Olguța la Craiova și acum o dai din Fanta în Sprite cu forme și fond”, a spus unul dintre brașovenii nemulțumiți.

Lasati vrăjeala că nu vă trebuie… Când au demisionat parlamentarii n-au rămas fără pensia specială! De ce mințiți din nou!! Puneți mâna și faceți ceva special pentru că azi Brașovul arată jalnic! Fiți special făcând un lucru bun nu stând toată ziua pe fb! Arătați-ne că a fost doar o greșeală CV-ul și nu mai vorbiți de hoți! Hoțul strigă “hoții “!”, a comentat un alt internaut care a primit nu mai puțin de 42 de aprecieri pentru comentariul său.

Vorba lungă sărăcia omului, DE CE NU ANULATI ACESTE PENSII, Acum cei tineri si dornici de afirmare spun că renunță, probabil cand vor ieși de drept la pensie vor adauga si documentele necesare pentru perioada in care sunt beneficiari de pensii speciale .
PRAF IN OCHI, ANULATI această Lege”, este intervenția altui brașoven.
Nu ma încălzește ca nu sunteti de acord cu pensiile speciale, in campania electorala ati promis ceva, tare bine ar fi ca dupa o perioada sa va analizam noi, poporul activitatea , noi v am votat vorbesc la general ca eu nu v am votat, dacă nu faceti ceeea ce ati promis, tot noi sa va trimitem la plimbare, ca ne am cam saturat”, a mai adăugat comentariu cineva nemulțumit.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: