Brașovenii reacționează în cazul veniturilor nesimțite de la Compania Apa. Ce fac Primăria și Consiliul Județean

Brașovenii au reacționat pe rețelele de socializare în urma articolului publicat de Transilvania365 referitor la veniturile celor din conducerea Companiei Apa Brașov. Internauții solicită acționarilor principali de la companie, adică Primăriei Brașov(42%) și Consiliului Județean(42%), să ia măsuri urgente pentru a stârpi nepotismul și angajările pe bază de ”rudenie”, fiind cunoscut faptul că la Compania Apa este o adevărată familie, cei din conducere având și soțiile sau alte rude angajate în instituție, fiind un fel de stat în stat. De asemenea, salariile să fie aduse la nivelul celor ”normale”, nicidecum zeci de mii de lei lunar, mai ales că în ultimii ani managementul a fost unul defectuos. Străzi inundate anual, canalizări sub orice critică, apă cu mâl la robinete. Brașovenii consideră foarte mari și indemnizațiile membrilor din Consiliul de Administrație, care încasează aproximativ 3500 de lei lunar pentru 1-2 ședințe pe lună.

Rămâne de văzut ce va face primarul Allen Coliban în acest sens, va trimite și el apropiații pe funcții bine plătite sau va lua măsuri de schimbare a managementului, dar și a grilei de salarizare. În urmă cu vreo 2 ani, fostul vicepreședinte al CJ, Adrian Gabor, a tot ieșit cu declarații în presă de mai multe ori unde susținea că la Compania Apa vor fi făcute verificări. Ce s-a întâmplat? Nimic!

Publicația Transilvania365 va continua să prezinte brașovenilor și alte instituții subordonate Primăriei sau Consiliului Județean Brașov unde angajații sunt o adevărată familie politică, oamenii fiind instalați pe funcții bănoase unde nu fac nimic. La fel ca și în cazul Companiei Apa, și la alte instituții sunt angajați soți și soții, bineînțeles, pe linie de partid.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: