Brașovenii protestează la București

Zeci de brașoveni au plecat spre București încă de la primele ore ale dimineții pentru a se alătura protestelor împotriva guvernării PNL-USR. Oamenii sunt nemulțumiți și revoltați de modul în care au manageriat guvernanții pandemia COVID-19.

Paharul cu nemulțumiri s-a umplut după scandalul decedaților de COVID care erau efectiv aruncați în saci din plastic și apoi în sicrie, fără ca măcar să fie îmbrăcați și conduși creștinește pe ultimul drum. De asemenea, scoaterea pacienților în stradă în miez de noapte a fost ultimul motiv pentru care românii au luat cu asalt Bucureștiul.

Protestatarii vor ca Guvernul să își înainteze demisia, în special ministrul Sănătătii, Vlad Voiculescu, cel care este depășit în totalitate, funcția fiind o pălărie prea mare pentru el. Oamenii nu înteleg de ce într-un an, Guvernul nu s-a pregătit și nu a amenajat noi spitale COVID, având în vedere pandemia care a cuprins tot globul. Romania s-a împrumutat enorm în ultimul an, gradul de îndatorare fiind unul foarte mare, lucru de neînteles, ținând cont ca nu s-a făcut absolut nimic în spitale în această perioadă. Cu alte cuvinte, managementul a fost execrabil.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: