Braşovenii preferă destinaţiile exotice. Thailanda, Maldive, Vietnam sau Australia sunt printre cele mai căutate circuite

Nu v-ati decis inca unde veti merge in vacanta de vara?  Care sunt destinatiile vedeta ale acestei perioade?  Cat sunt dispusi brasovenii sa cheltuiasca in aceasta vara pentru un sejur?  Camelia Badiu, reprezentat al agentiei de turism Bavaria Tour, ne-a oferit mai multe informatii legate de trend-urile acestei veri, in materie de destinatii de vacanta.

Care este destinatia vedeta a acestei veri? 

Destinatia vedeta a acestei veri este, fara indoiala, Croatia. Oferta agentiilor de turism este bogata si variata. Avem charterul catre Split sau zborul direct la Zagreb de unde va puteti alege cazare in statiunile Opatija, Rijeca sau celebra insula KrK.

Dalmatia este regiunea plajelor lungi, a padurilor de pini si a oraselor medievale – Zadar, Split, Sibenik, Trogir, Omis, dar si a oraselor insulare Hvar, Korcula.

Pe de alta parte avem circuitele turistice cu grup si cu insotior din partea agentiei, iar personele care calatoresc singure nu trebuie sa achite suplimentul pentru camera single. In circuitele noastre includem atractiile principale ale Croatiei, inclusiv insula KrK.

 

Cele mai cerute circuite in exterior

Printre cele mai solicitate circuite de anul acesta cu autocarul sunt Praga-Viena, Elvetia, Italia si Grecia. La cele cu avionul avem multe cereri pentru China, Fiordurile Norvegiei, Spania si, mai ales, Israel.

 

Mai multe rezervari in 2017 pentru turismul intern decat in 2016

Pana in prezent numarul pachetelor pentru turism intern vandute  il depaseste pe cel de anul trecut cu aproximativ 10%.  Ca zone de atractie sunt Delta Dunarii, zona Maramuresului, zona Bucovinei si, bineinteles, litoralul. Pana in acest moment cererea pentru litoralul romanesc este mai mare decat cea pentru litoralul bulgaresc.

 

Brasovenii prefera destinatiile exotice.  Cel mai scump pachet achizitionat a costat aproximativ 9500 de Euro de persoana

Turistii brasoveni prefera destinatiile exotice, in special Thailanda sau Maldive, dar si circuitele combinate cum ar fi Thailanda Singapore Malaezia combinat cu putina plaja in Insula Batam. Printre  destinatiile inedite pot mentiona circuitul Vietnam Cambodgia Thailanda.  Cel mai scump pachet achizitionat de un brasovean a fost un circuit turistic  Singapore Australia Noua Zeelanda de 24 zile care costa aproximativ 9500 euro de persoana. Pentru vacanta de vara, turistii din Brasov cheltuie in medie 500 euro/persoana.

 

Ce destinatii prefera familiile cu copii?

Destinatiile externe preferate de famiilile cu copii sunt Bulgaria, Grecia si Turcia, in aceasta ordine.  Pe plan intern, statiunea Mamaia primeaza.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: