Brașovenii nu mai cred în poveștile lui Georgică. Vezi ce spun pe pagina Primăriei Brașov

Brașovenii s-au săturat de vrăjeala electorală a primarului George Scripcaru. Cu un entuziasm de pioner, primarul municipiului a anunțat pe pagina de facebook a instituției ”foraje” pentru o sală polivalentă.

Este încă o etapă în derularea proiectului de construcție a Sălii Polivalente Brașov, necesară pentru ca proiectanții să aleagă cea mai bună soluție pentru structură și pentru pompele de căldură, astfel încât să avem cât mai curând proiectul tehnic. Sper să finalizeze acest proiect până la sfârșitul acestui an, astfel încât anul viitor să demareze lucrările de construire ale Sălii Polivalente. Este un proiect care va aduce beneficii vieţii sportive şi culturale din oraşul nostru, economiei şi statutului de oraş turistic al Braşovului, iar aceste lucruri vor fi benefice pentru fiecare braşovean”, a declarat primarul George Scripcaru.

Numai că, brașovenii nu mai cred în basmele primarului, pentru că astfel de promisiuni tot au fost de-a lungul anilor, mai ales în campaniile electorale. Aeroport, sală polivalentă, preluarea gării, reabilitarea centrului istoric, toate au mai fost pe lista primarului și în campania electorală din 2016. Ce s-a realizat…se vede cu ochiul liber.

Ce spun brasovenii?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: