Brasovenii isi scot pe “taraba”, la vanzare, afacerile: saloane de infrumusetare, firme de transport, accesorii telefoane, comert ambulant

In plin sezon estival, brasovenii si-au scos la vanzare afacerile.  Oferta este destul de variata cand vine vorba de domeniul afacerii.   Cine urmareste site-urile de profil cu anunturi, cu siguranta va spune acest lucru. Ca vorbim despre saloane de infrumusetare, de firme de transport, de magazine cu accesorii pentru telefon, de standuri comert ambulant, toti vanzatorii isi doresc sa scape cat mai repede de afacerile lor. Din pacate, chiar si prin centrul Brasovului, sufla vantul prin spatiile comerciale care isi asteapta chiriasii de foarte mult timp.  Sa nu mai fie oare judetul Brasov atractiv pentru mediul de afaceri?

Vand afacere transport-30000 EURO negociabil

Vând afacere la cheie in domeniul transportului de mărfuri. Firma este înființată in 2007 ,fara datorii ,cu acte la zi.Un camion Mercedes Atego 7,5 tone 2009 ,euro 5,cu prelata si lift de încărcare. Licență de transport valabila pana in 2027.Asigurare CMR 50.000 euro.Abonament la bursatransport.com valabil.Mai multe detalii la telefon.

Vând / schimb (cu mașină) afacere la cheie (salon de infrumusetare) – 8000 EURO

Salonul este dotat cu:

-mobila coafor/frizerie/manichiura
-mașini de tuns profesionale
-feon
-vopseluri
-masa de masaj
-masa de pensat
-scafa
-frontdesk
-casa de marcat
-sterilizatoare
-lămpi UV pentru manichiura
-scaune coafor/frizerie
-scaune așteptare
-produse profesionale
-prosoape (spălat, masaj)
-birou pentru acte
-rafturi depozitare marfă
-pila unghii

Clientele formata, firma fara datorii.

 

Vand stand afacere comert ambulant -1500 EURO
Stadul este echipat cu masina de popcorn in stare buna de functionare si cu piese de schimb disponibile ( inca o cuva noua pt preparare popcorn). Masina de vata de zahar nu mai functioneaza. Posibil sa poata fi reparata ( schimbate rezistentele ). Am scazut si pretul masinii de vata de zahar din pretul initial.
Standul a fost achizitionat cu 4700 Eur din Turcia ( pot oferi date despre furnizor si site-ul acestuia pentru verificare pret ).  Standul a functionat pe litoral si pe strada Republicii Brasov.  Investitia poate fi recuperata intr-o luna de vara.

 

Vand afacere cu accesorii telefoane

Societatea se ocupa cu comercializarea de accesorii telefonie mobila, este formata din 2 pucte de lucru,unul este in complex Magnolia,iar celalalt este in Orizont 3000, Brasov. Vadul este format.  Mai multe detalii la telefon.

 

Vand spatiu comercial + afacere la cheie, zona Stupini -40000 EURO negociabil

Va prezentam un spatiu comercial de 22 mp situat in zona Stupini, Str. Fundaturii, la parterul unui bloc cu 3 etaje, cu acces direct din strada. Dispune de toate utilitatile (gaz, electricitate, apa, canalizare), aer conditionat, termopane, alarma si camere de supraveghere.  Zona este usor accesibila, spatiul are vizibilitate si vad comercial foarte bun (produse alimentare si nealimentare).

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: