Brasovenii isi doresc sa fie politisti locali. 89 de candidati au aplicat pe 13 locuri scoase la concurs

Record de participanți la sesiunea de examene pentru admiterea… în rândul polițiștilor locali. Vorbim despre cea mai mare prezență înregistrată vreodată la concursurile pentru ocuparea posturilor din Poliția Locală Brașov.

Sunt 89 de candidați, care au aplicat pentru cele 13 joburi vacante, din care zece sunt funcții publice de execuție, celelalte trei, posturi fiind contractuale. Cea mai mare concurență este pentru locul de debutant de la Rutieră – 16 pe loc, însă de remarcat este și numărul impresionant de dosare (17) depuse pentru cele două posturi de la Poliția Turistică. De asemenea, interesante pentru concurenți au fost și joburile de la Ordine Publică (10/loc) și Cabinet (13/loc).

Dintre cei 89 de concurenți, 67 (52 de bărbați și 15 femei) vor intra primii în focurile examenelor, ținând cont că trebuie să treacă de testele sportive care sunt și eliminatorii. Proba fizică este programată să se desfășoare în 21 septembrie a.c., ora 10.00, pe arena Liceului Sportiv.

Aceia care vor fi desemnați căștigători la aceasta fază de concurs, se vor putea prezenta la examenul scris, planificat pentru data de 25 septembrie, ora 9.00 la sediul Poliției Locale Brașov, iar interviul – ce-a de-a treia probă – va fi programat, după epuizarea perioadei afectate, conform legii, contestațiilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: