Brașovenii fac mișto de ”hărnicia” șefilor din Primăria Brașov din ultimele săptămâni

Brașovenii fac haz de necaz pe tema nenumăratelor proiecte demarate în ultimele săptămâni de reprezentanții administrației locale. Aceștia susțin că dacă ar mai dura campania electorală încă o lună, am avea și aeroport, pod la Fartec, Cetățuia ar fi refăcută, la fel și Complexul de Agrement de sub Tâmpa.

Harnici oameni la primarie. Daca mai dura campania o luna aveam si aeroport, Cetatuia era refacuta, complexul de agrement de sub Tampa si el. Ce sa mai zic de podul Fartec: ala era gata marti, saptamana viitoare. Acesta este un pamflet. Pentru o situatie reala va recomand sa mergeti la vot duminica”, a comentat ironic un brașovean pe pagina Primăriei Brașov.

De altfel, brașovenii au dreptate, la câte proiecte sunt demarate, câte conferințe de presă au fost organizate și la câte comunicate de presă au transmis într-o lună, nimeni nu-i intrece. De asemenea, miniștrii din cabinetul Orban au venit la Brașov mai ceva ca la ”moaște”, de câteva ori fiecare ministru, în frunte cu premierul Ludovic Orban. Bineînțeles, aceștia au răsturnat tolba cu promisiuni la Brașov. De la spital la aeroport și de la sală polivalentă la gară, au curs fonduri peste fonduri. Numai că, ca să înțelegeți cum stau lucrurile, reprezentanții administrației județene nu au fost în stare să pună în funcțiune spitalul modular. Luni bune, șefii administrației județene au promis…și brașovenii au rămas doar cu…promisiunile.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: