Brașovenii au primit amenzi acasă, dar au fost invitați și la poliție să explice motivul pentru care se aflau pe străzi în timpul protestelor

Exces de zel? Mai mulți brașoveni s-au plâns pe rețelele de socializare de faptul că s-au trezit cu amenzi acasă sau cu invitație pentru a merge la secțiile de poliție să ”explice” motivul pentru care se aflau pe străzi în timpul protestelor organizate din cauza măsurilor impuse de guvernanți. Mulți au blocat străzile cu mașinile sau pur și simplu au participat la proteste claxonând și solidarizând cu cei ieșiți în stradă. Protestatarii nu au respectat regulile. Fiind pandemie și stare de alertă, regulile ”jocului” sunt puțin schimbate, iar mulți dintre brașoveni nu știu acest lucru, motiv pentru care au fost taxați de forțele de ordine.

Sunt însă brașoveni care taxează ”elanul” polițiștilor aducându-le aminte că tot ”legal” ar trebui să vegheze ca tinerii să nu facă ”liniuțe” prin cartierele din Brașov, să nu mai găsim mașini parcate pe trecerile de pietoni și multe altele pentru care oamenii legii nu prea au ochi.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: