Brașoveni reținuți pentru că s-au apropiat prea mult de soțiile lor

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 59 ani, din municipiul Brașov, fără antecedente penale.Acesta, la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 17.40, s-a deplasat la reședința soției sale, din municipiul Brașov, str. Cloșca, unde, prin forțarea porții de acces ar fi pătruns în curte și ulterior în locuință deși, prin ordinul emis de Judecătoria Brașov la data de 18 mai a.c., valabil 6 luni, acesta era obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 150 m. de soția sa sau de reședința acesteia.Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Polițiștii Secției 1 Rurală Feldioara au reținut un bărbat care a încălcat ordinul de protecție

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 35 ani, din comuna Teliu, fără antecedente penale.Acesta, la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, s-a deplasat la domiciliul soției sale, din comuna Teliu, unde, cu motivul de a oferi bani copiilor pe care cei doi îi au împreună, a pătruns în curtea locuinței, deși, prin ordinul emis de Judecătoria Brașov la data de 21 iunie a.c., valabil 6 luni, acesta era obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 m. de soția sa, de reședința acesteia și  de cei 4 copii minori ai lor. Femeia nu i-a permis accesul în locuință timp în care cei doi au avut un schimb de replici iar bărbatul a adresat amenințări cu moartea soției.

 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.

 

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violare de domiciliu și amenințare, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: