Brasoveni retinuti de politisti dupa ce si-au luat la bataie sotiile de Florii

Pe fondul consumului de alcool, doi brasoveni au ajuns sa isi bata crunt sotiile, chiar de Florii.  Acestia au fopst retinuti pentru 24 de ore.

La data de 01 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 28 ani, din județul Brașov.  Acesta, la data de 31 martie a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce se afla la domiciliul său de pe str. Violetelor, din municipiul Brașov, pe fondul consumului excesiv de alcool, ar fi devenit violent fizic cu soția sa, căreia i-ar fi aplicat mai multe lovituri.  Bărbatul a  fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.  Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Tot la data de 01 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 52 ani, din județul Brașov.  Acesta, la aceeași dată, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla la domiciliul său de pe str. Înfrățirii, din municipiul Brașov, pe fondul consumului excesiv de alcool, ar fi devenit violent fizic cu soția sa, căreia i-ar fi aplicat mai multe lovituri.  Bărbatul a  fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.  Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: