Brașoveni născuți în același an cu România- “O viaţă cât un centenar” (FOTO)

Desfăşurată sub sloganul “O viaţă cât un centenar” campania Ministerului Afacerilor Interne îşi propune să-i sărbătorească pe toţi românii născuţi în acelaşi an cu România. Prefectul Judeţului Braşov, domnul Rasaliu Marian – Iulian, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brașov, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean “ Nicolae Titulescu “ Brașov și Grupării de Jandarmi Mobilă “Burebista” Brașov îi va vizita personal pe cei 8 braşoveni născuţi în anul 1918.

Cu lacrimi în ochi şi cu vocea tremurând de emoţie, sărbătoriţii ne-au deschis uşa casei lor şi ne-au împărtăşit din experienţa lor. Ne-au spus că au îndurat cu stoicism şi speranţă toate greutăţile vieţii, se bucură de copii, nepoţi şi strănepoţi, şi  că „nici nu au realizat când au trecut 100 de ani”. Sunt exemple demne de urmat, sunt statui vii ale luptei istoriei cu timpul, sunt oameni care privesc doar înainte şi nu se lasă doborîţi de greutăţi. Avem cu siguranţă multe de învăţat de la fiecare persoană în parte şi le mulţumim pentru aportul adus pentru dezvoltarea României.

           A fost o onoare și o plăcere să-i cunoaștem, să petrecem timp în compania lor, să le ascultăm poveștile de viață și să ne bucurăm că le-am putut fi alături!

          Anul Centenarului Marii Uniri este momentul în care, mai mult ca niciodată, trebuie să ne amintim că suntem români, să ne amintim de România şi de românii noştri!

          La mulți ani tuturor celor care aniversează un secol de existență, odată cu Centenarul Marii Uniri!

La multi ani, români!
La mulţi ani, România!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: