Brașoveni la volan: băuți și fără permis de conducere

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 29 mai 2020, în jurul orei 22.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 51 ani, care conducea un autovehicul pe str. Mihai Viteazul din mun. Brașov, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,67 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

  • La data de 29 mai 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un autovehicul pe str. Carierei din mun. Săcele, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

  • Polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 29 mai 2020, în jurul orei 13.00, polițiștii au depistat pe DN73, pe raza localității Tohanu Nou, jud. Brașov, un bărbat, care conducea un autovehicul fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Mandat de arestare preventivă pus în aplicare de către polițiști

 

  • La data de 29 mai 2020, polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Brașov pe numele unui tânăr, în vârstă de 25 ani din orașul Zărnești, jud. Brașov, prin care s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Tânărul, care nu a fost urmărit național, a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: