Brașoveancă arestată în SUA în dosarul infracțiunilor informatice.Legături cu Serghei Gorbunov, suspect în cazul dublului asasinat de la casa de schimb valutar din Brașov

O tânără din Brașov este implicată în cazul perchezițiilor desfășurate ieri în mai multe locații din țară. Ioana Cristina Pavel a fost ”umflată” de polițiști în SUA, fiind cercetată într-un dosar de infracțiuni informatice.

Ieri dimineață, polițiști din cadrul BCCO Brașov, sub coordonarea procurorilor DIICOT-ST Brasov,în colaborare cu polițiști din cadrul SCCO Vâlcea, SCCO Brăila și cu sprijinul IPJ Brașov-Serviciul Criminalistic, luptători din cadrul SAS Brașov, au efectuat 20 de percheziții în județele Brașov,Vâlcea și Brăila. ”În cauză sunt efectuate cercetări cu privire la o grupare infracțională organizată, care în perioada august 2018-decembrie 2019 a acționat pe teritoriul SUA, grupare specializată în săvârșirea de infracțiuni informatice.
De asemenea, în aceeași cauză, concomitent au fost efectuate percheziții în Ungaria și Germania.
În Brașov au fost efectuate 18 perchezitii domiciliare, pentru care exista mandate de perchezitie domiciliara la domiciliul persoanelor suspecte, precum și în locații unde existau indicii că persoanele cercetate ar locui fără forme legale
”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brașov.

Pe contul de facebook, Ioana Cristina Pavel a scris că a lucrat la BrașovTV. Totuși, producătorul general al siteului, www.brasovtv.com, Andrei Kadas, a precizat pentru newsbv.ro că Ioana Cristina Pavel nu a fost angajată a site-ului, ci s-a aflat o perioadă în probe și nu a corespuns cerințelor postului.

Interesant este că Ioana Cristina Pavel are legături cu Serghei Gorbunov, suspectul în cazul dublului asasinat de la casa de schimb valutar din Brașov. Din postările de pe rețelele de socializare reiese că tânăra era destul de apropiată de moldovean.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: