Brașoveancă arestată după ce a intrat în locuința sa…

La data de 09 septembrie a.c, în jurul orei 09.45, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană din municipiul Brașov a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiști au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 33 ani, ar fi pătruns în imobilul de domiciliu prin forțarea sistemului de închidere al unei ferestre, încălcând în acest fel, ordinul de protecție, emis la data de 04 septembrie 2019, de Judecătoria Brașov, prin care i s-a impus să nu se apropie de soțul său și de locuința comună din municipiul Brașov.

Femeia în cauză, a fost depistată de polițiști în interiorul apartamentului, fiind ascunsă după ușa unei camere.Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ”distrugerea” și ”încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, în cadrul  unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: