Brașovean sancționat pentru aruncarea gunoiul în afara platformei de gunoi

Agenții Poliției Locale Brașov au surprins și sancționat un bărbat care intenționa să abandoneze cutii pline de reziduuri în afara platformei de gunoi.
Amenda pentru aruncarea deșeurilor la întâmplare este cuprinsă între 800 și 1600 lei pentru persoanele fizice și între1600 și 2500 lei pentru persoanele juridice.
„NU MAI ARUNCAȚI DESEURI LA ÎNTÂMPLARE ,
ÎN SPERANȚA CĂ NU VETI FI SURPRINȘI! RISCAȚI AMENDĂ!
Acesta poate fi chiar sfatul unui brașovean sancționat de polițiștii locali care l-au surprins în timp ce încerca să abandoneze cutii întregi pline de reziduuri de tot felul, în afara platformei de gunoi. Ghinionistul și-a oprit mașina în proximitatea rampei, a descărcat și depozitat deșeurile la întâmplare. Așadar, după amenda de 800 de lei aplicată de polițiștii locali, conform HCL 149/2017, brașoveanul a aflat că există un regulament pe care fiecare dintre noi trebuie să îl respectam dacă vrem să păstrăm Brașovul curat, civilizat și sănătos.
Potrivit HCL 149/2017, sancțiunea pentru aruncarea deșeurilor la întâmplare este cuprinsă între 800 și 1600 lei pentru persoanele fizice și între1600 și 2500 lei pentru persoanele juridice.
Poliția Locală Brașov apelează din nou la spiritul civic al cetățenilor și îi sfătuiește să respecte normele legale și de conduită, pentru un oraș curat și european.”, este mesajul postat pe pagina de facebook: Poliția Locală Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: