Brașovean reținut după ce a furat la greu de la pasagerii din mijloacele de transport

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat” (7 acte materiale).

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 04 aprilie – 16 noiembrie 2020, o persoană de sex masculin ar fi sustras bunuri din genți, poșete și buzunare, în timp ce se afla în mijloace de transport persoane pe raza municipiului Brașov.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 41 ani din municipiul Brașov.

În continuarea cercetărilor, la data de 08 decembrie 2020, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: