Brașovean prins în flagrant cu 3,2 de kilograme de cannabis. Două persoane au fost arestate (FOTO)

La data de 19.02.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpaților B.V. și R.V.A., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc.

La data de 18.02.2020, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că inculpatul B.V are preocupări legate de introducerea pe teritoriul României a unor droguri de risc şi mare risc, primite de pe teritoriul Spaniei, prin intermediul unei firme de curierat şi ulterior distribuie drogurile către potenţiali clienţi pe raza judeţului Braşov.
La data de 19.02.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Brașov au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului B.V., după ce acesta a primit coletul, ce conținea aproximativ 3,2 kilograme de cannabis, și intenționa să comercializeze o parte din produsele stupefiante inculpatului R.V.A. 
În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: