Brașovean băgat cu forța în carantină. Nu a respectat autoizolarea

Polițiștii și jandarmii au efectuat 2.468 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu. O persoană a fost sancționată pentru nerespectarea acestor condiții și a fost plasată în carantină instituționalizată, urmând a suporta costurile acesteia.
■ Pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, cu preponderență ale celor privind restricțiile de circulație, s-au aplicat 370 de sancțiuni, în valoare de peste 630.000 lei.
■ Efective de polițiști și jandarmi au însoțit 30 de convoaie auto care au tranzitat județul sau spre locațiile de carantină.
■ Polițiștii brașoveni au verificat un număr de 28 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, sub aspectul respectării prevederilor ordonanțelor militare emise după declararea stării de urgență.
■ Instituția Prefectului județului Brașov face în continuare apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: