Brașov, printre puținele orașe mari din țară fără ștrand, stadion sau colectare selectivă a deșeurilor(FOTO)

Brașovul poate ocupa lejer un loc fruntaș în topul orașelor unde șefii administrației locale nu au făcut mare lucru pentru cetățeni, pentru comunitate. Acest lucru este vizibil și cu ochiul liber. În afară de străzi, orașul Brașov este deficitar la mai toate capitolele.

Este printre puținele orașe din țară care nu are un ștrand municipal. Din acest motiv, brașovenii trebuie să se înghesuie la piscinele private din oraș unde prețul este destul de piperat pentru buzunarele lor. Dacă alte orașe au ștranduri amenajate, la Brașov nu există nimic.

Municipiul nu stă bine nici la capitolul stadion. Dacă s-ar contabiliza promisiunile din campaniile electorale, Brașovul ar avea cu siguranță și săli polivalente și stadioane mai ceva ca în Barcelona. Numai că, tot ce a promis primarul Scripcaru la acest capitol a rămas la faza de…proiect. Astfel, dacă ar fi să poată găzdui o competiție sportivă de anvergură, Brașovul ar pierde din start pentru că nu are o arenă sportivă.

Brașovul stă prost și la capitolul poluare. Totuși, deși consideră orașul unul european și foarte curat, primarul George Scripcaru nu a fost în stare în atâția ani de când se afă la conducerea orașului să implementeze colectarea selectivă a gunoiului, nici măcar în zona centrală a orașului.

În tot acest timp, marile orașe sunt la un alt nivel, iar cetățenii au început să înțeleagă importanța colectării selective.

La Brașov vor apărea promisiunile din nou, în campania electorală…

Nu trebuie uitat nici faptul că Brașovul este printre puținele orașe unde găsești mesaje ”Atenție, cad țigle!”.

Cât despre automatele de parcare…și aici municipiul este codaș, find printre singurele orașe din țară unde nu poți plăti cu bancnote sau card.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: