Brasov, printre cele mai poluate orașe din România. Vezi topul!

Brasovul ocupa locul 3 pe tara in ce priveste poluarea, potrivit unui studiu realizat de IQ AirVisual, o organizatie elvetiana care culege date despre calitatea aerului la nivel global. Primele doua locuri sunt ocupate de Iasi si Cluj. Din cauza poluarii, peste 25.000 de romani mor anual. In pofida statisticilor, reprezentantii municipalitatii, dar si cei ai institutiilor din domeniu afirma in continuare ca Brasovul este un oras…curat. Culmea este ca autoritatile nici nu fac mare lucru pentru a stopa poluarea.

Clasamentul cu cele mai poluate orase din Romania:

1. Iasi
2. Cluj-Napoca
3. Brasov
4. Bucuresti
5. Ploiesti
6. Magurele

7. Timisoara
8. Arad
9. Scheia
10. Branistea
11. Sibiu
12. Sancraieni
13. Targu-Mures
14. Botosani
15. Orade
16. Bacau
17. Satu Mare
18. Ramnicu Valcea
19. Valeni
20. Galati
21. Braila
22. Constanta

2 comentarii la „Brasov, printre cele mai poluate orașe din România. Vezi topul!

 • 10 martie 2019 la 13:40
  Permalink

  „Culmea este ca autoritatile nici nu fac mare lucru pentru a stopa poluarea.”
  – adică de ce să facă, dacă banul curge grămadă iar oile n-au gură să vorbească?!
  – bașca când vor începe să curgă amenzile de 120.000 euro/zi de la UE, tot oile vor plăti, că doar n-o să plătească primarul Scripcaru care n-a furat decât un miliard de euro, și ca atare mai are de luptat cu spațiile verzi care-au mai rămas neocupate de blocurile cumnaților și verilor lui.

  Răspunde
 • 14 iunie 2020 la 10:26
  Permalink

  Între timp Brașovul a mai fost pus sub încă o procedură de infringement UE, pentru poluarea cu NO2, adică emisiile traficului auto. Și întrucât nu mai sunt nici 2 luni din termenul limită, Scripcaru a ‘nebunit de tot cu campania lui de defrișări și de construcții de blocuri noi care vin la pachet cu noi locatari cu mii de mașini: în prezent există peste 100 de șantiere cu blocuri și ansambluri noi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: