Brașov 2019: dealuri rase cu buldozerele, haos imobiliar, blocuri fără spații verzi, locuri de joacă, grădinițe sau școli

Neregulile descoperite zilele acestea de către autoritățile locale la blocurile construite în ultimii ani prezintă de fapt realitatea imobiliară din Brașov. Din păcate, peste tot unde s-a construit sunt probleme, nu doar în Tractorul, nu doar la un singur dezvoltator imobiliar. Oricine se plimbă prin oraș poate constata cu ochiul liber că la noile construcții nu s-au respectat normele legale. Poate explică Primăria Brașov cum s-au construit în ultimii ani blocuri între case, imobile fără locuri de parcare, cum s-au ras dealuri cu buldozerele(Șchei), cum s-a construit imobil lângă un bazin de apă, cum de drumul spre Poiana Brașov s-a umplut de BLOCURI.

Poate explică cineva cum s-au oferit autorizațiile de construcție…Poate explică Primăria Brașov de ce în zonele unde s-au construit blocuri asfaltul de la strada este denivelat, cu gropi, deși cei care au realizat lucrările au obligația să readucă asfaltul la parametrii care au fost. Unde sunt angajații care trebuie să verifice acest aspect? Un exemplu este strada Mihai Viteazul, unde sunt denivelări la asfalt de parcă au trecut tancurile prin zonă și s-a lăsat asfaltul.

One thought on “Brașov 2019: dealuri rase cu buldozerele, haos imobiliar, blocuri fără spații verzi, locuri de joacă, grădinițe sau școli

  • 24 august 2019 la 0:35
    Permalink

    Sa veniti si la imobilul de pe strada Aurel Vlaicu nr.19, 32 apartamente si 16 parcari, care si alea sunt ilegale, mansarda remansardata fara structura de rezistenta. Proprietarilor le este frica sa deschida gura. Faceti o ancheta. Incepeti cu actele de la Cadastru respectiv de la primarie si veti vedea neconcordantele si paradoxurile.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: