Borza: Complicitate PSD-PNL-ALDE. Nu este opoziție reală. UDMR, varianta de rezervă

Remus Borza spune că toate marile partide au ajuns să aibă oameni la ANRE, pe lângă PSD, marele câștigător al alegerilor. Chiar și UDMR a primit o funcție, într-o mișcare strategică a social-democraților, spune Borza.

“Și ALDE are un om, Gabriel Gheorghe, în comitetul de reglementare de la ANRE. UDMR-ul are un vicepreședinte, PNL-ul îl are pe Teodor Atanasiu încă de acum trei luni de zile. PSD-ul a luat caimacul, da, prin președintele, vicepreședinte și doi membri. Constatăm o încercare de apropiere a PSD-ului față de UDMR. Îi țin la cald tot timpul, nu se știe cum va evolua relația cu ALDE și îi țin ca variantă de rezervă pe cei de la UDMR. Tot timpul UDMR-ul a fost la datorie când i s-a cerut serviciul,” a spus Remus Borza la interviurile DCNews.

Borza spune că nu va exista opoziție reală atât timp cât există un câștig de partea tuturor partidelor în cadrul autorităților așa zis independente.

“Opoziția nu există. Au orbul găinii. E o complicitate și aici. Nu putem vorbi de opoziție reală în România, câtă vreme toți câștigă. Toți au după cum vedeți, la Curtea de Conturi și PNL-ul are la BNR, la ANRE. În toate instituțiile, la toate aceste autoritățile acestea chipurile independente și PNL-ul și-a trimis oameni tot numiți politic, nu neapărat pe competențe. Nici de la USR nu a venit să explice că nu au fost de fapt creșteri de preț la energie,” a spus Remus Borza.

Vezi interviul complet aici

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: