”Bombele” pe roți din județul Brașov: autobuze supraaglomerate,scaune rupte, parbrize sparte, rugină și șoferi care fumează în mijloacele de transport (FOTO)

Astăzi, începând cu ora 6:00, comisarii CRPC Brașov au desfășurat o amplă acțiune de control în autogările din Brașov și pe traseele autobuzelor care deservesc călătorii din județ. ”Au fost descoperite deficiențe extrem de grave care pot pune în pericol sănătatea și viața consumatorilor, cum ar fi: autobuze într-o stare avansată de degradare cu anvelope uzate extrem, mult mai mulți călători (în special copii care vin la școală în Brașov) decât numărul de scaune existente…Șoferul recunoaște că aproximativ 20 de persoane sunt transportate zilnic in plus fata de locurile cu care este prevăzut autobuzul.

De asemenea, oprirea în locuri neamenajate și neautorizate pentru debarcarea călătorilor, truse medicale expirate unele chiar din anul 2000, lipsa stingator,  lipsa informări necesare, alimentarea cu combustibil a autobuzelor necorespunzătoare cu ajutorul unei stații extrem de vechi si degradată,  scaune rupte, parbriz spart, multă rugină,  șoferul fuma in autobuz, vizibile scurgeri de combustibil si ulei din motoarele acestora, fum gros negru emanat in aer prin eșapament, etc etc.

Mâine sunt invitați la sediul nostru. Acțiunea a fost desfășurată de către ANPC fără sprijinul altor instituții”, a spus Sorin Susanu, seful CRPCR Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: