Bombă în plină campanie electorală! Independenta Mariana Câju, susținută de mulți din membrii PNL

Probleme mari pentru PNL înainte de alegerile locale. De la începerea campaniei electorale, în sânul organizației PNL au avut loc mai multe dispute. Fracțiunea PDL nu este de acord cu deciziile liderilor Organizației Județene. Cu alte cuvinte, zona din municipiu controlată de primarul George Scripcaru preferă să o susțină în cursa pentru președinția Consiliului Județean Brașov pe Mariana Câju, cea care candidează independent, dar cu susținere de la mai multe partide politice, dar și de la independenți cu influență cum ar fi Gheorghe Sucaciu și George Scripcaru. Primul și-a arătat susținerea pentru Câju încă de când aceasta și-a anunțat candidatura. Cum pe zona Făgărașului stă foarte bine, Mariana Câju pare să încurce serios calculele pentru președinția județului.

PNL are probleme însă dinainte de a începe campania electorală. În ultimele luni, tot mai mulți membri importanți și-au anunțat plecarea din partid, nemulțumiți de scandalurile în care a fost implicată organizația, dar și de decizia președintelui Adrian Veștea de a susține pentru lista Consiliului Județean pe membrii care au probleme penale  sau veniți de câteva luni din alte partide cum ar fi cazul următorilor: Mihai Donțu(condamnat definitiv pentru un accident mortal), Liviu Cocoș(condamnat definitiv de pe vremea când conducea Primăria Predeal), Vasile Ungureanu(trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție), Dragoș Crăciun(trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție), Adrian Gabor(trimis în judecată pentru că a fost prins băut la volan cu o alcoolemie care i-a speriat și pe polițiști de peste 2 la mie), traseistul politic Daniel Diaconu, adus de la PER Brașov.

Precizăm că în ultimii ani au plecat din partid: Gheorghe Ialomițianu, Radu Iov(consilier local), Miklos Gantz(administrator public), Sergiu Chifu(consilier local), Claudiu Cornea(consilier judetean), Daniel Zamfir(senator), Mircea Aldea(consilier local) și Ovidiu Lupu(consilier local) de la Zărnești, dar și alți 3 consilieri locali din Săcele care au trecut la ADN. De asemenea, Ioan Mareș de la Făgăraș și-a înaintat demisia de la șefia Organizației din oraș înaintea campaniei electorale. Toate acestea plecări arată că lucrurile nu sunt deloc roz la PNL Brașov, iar oamenii din partid sunt nemulțumiți.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: