Bombă ”biologică” la graniță! Românii s-au călcat în picioare pentru a intra în țară (FOTO)

Noi respectăm măsurile de distanțare, iar alții își bat joc și ignoră toate regulile

Punctele de frontieră din România au fost luate cu asalt în ultimele 48 de ore. Mii de români s-au călcat efectiv în picioare pentru a intra în țară. Timpii de așteptare au fost și de 10-12 ore. Din acest motiv a fost organizat și un protest spontan.

Potrivit autorităților, peste 30.000 de oameni au intrat în România numai prin Vama Nădlac, fără un control epidemiologic. Fiind un flux mare de cetățeni care intră sau ies prin punctul de frontieră Nădlac, autoritățile au decis deschiderea punctului de frontieră Borș. Numai că, nici bine nu s-a deschis, că și aici s-au format cozi.

Autoritățile statului care ne spun zilnic la televizor că totul este sub control, au fost total depășite de situație. În aceste condiții, degeaba românii de bună credință respectă regulile impuse prin starea de alertă dacă la graniță este dezastru, iar oamenii nu respectă niciun fel de regulă. Acolo există clar posibilitatea transmiterii virusului COVID-19, având în vedere miile de oameni care au format cozi pe zeci de kilometri.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: