Bolnavii de plămâni, tratați într-o clădire cu pereți scorojiți, plini de igrasie (FOTO)

Incredibilă declarație a reprezentanților Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov. Printr-un comunicat de presă, cei din conducerea unității medicale recunosc fără nicio reținere că în imobil există umezeală, motiv pentru care și pereții sunt scorojiți. Vorbim despre un spital unde sunt tratate boli respiratorii, de plămâni…Dacă într-un astfel de spital sunt tratați pacienții cu boli respiratorii…

”În zilele următoare, vom igieniza (zugrăvit și reparații) și grupul sanitar la care se face referire in articol și la care au fost făcute astfel de reparatii complete in luna octombrie 2019, dar din cauza umezelii și a materialelor din care sunt construiți pereții, la cateva luni trebuie din nou igienizat”, spun reprezentanții Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov.

Ne întrebăm,  oare șeful Consiliului Județean Brașov știe că are în subordine acest spital? A văzut imaginile cu umezeala și pereții scorojiți, i se pare normal să avem așa ceva într-un spital?

Mai mult decât atât, astăzi, 11 mai 2020, lângă spital era o mizerie de nedescris. Pe jos aruncate resturi menajere, inclusiv un pat. Despre acest spital vorbește oare conducerea unității? Puneți mai întâi mâna pe o mătură și faceți curat în jurul clădirii, dar și reparații în interior, apoi trimiteți comunicate de presă!

Mai jos FOTO realizate în 11 mai 2020.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: